Autoschade

Complete schade afhandeling

Wanneer u geconfronteerd wordt met schade aan uw auto wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk laten verhelpen. Dik Schadeherstelservice kan u snel en vakkundig helpen bij schadegevallen. Onze monteurs zijn erg bedreven het verhelpen van de meest uiteenlopende problemen. Wanneer de de sitiatie daar om vraagt kunnen wij ook de defecte onderdelen voor u vervangen om zo uw auto weer snel op de weg te krijgen.

autoschade

Wij kunnen daarnaast voor u alle schade aan de carrosserie herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitdeuken van de carrosserie of het wegwerken van krassen en lak-schade. U kunt erop vertrouwen dat uw voertuig weer volledig wordt opgeknapt zodat u weer met een goed en veilig gevoel de weg op kunt gaan.

De voordelen van Dik Schadeherstelservice

Autoschade

  • U heeft recht op een garantie van 7 jaar op uitgevoerde werken
  • U ontvangt een gratis leenauto
  • U kunt gegarandeerd rekenen op scherpe prijzen
  • U geniet de best mogelijke kwaliteit

Meer informatie

Hebt u schade opgelopen met uw voertuig? Bel voor een afspraak of kom direct langs bij onze werkplaats. Onze monteurs staan voor u klaar om u verder te helpen.

You should also check the feedback that they receive

If they don’t really have access to a fax machine, then you might be better off finding another person https://www.affordable-papers.net/ who can.

in their remarks.

Back to top
Menu Title