Schadeherstelbedrijf Groningen

Autoschade snel laten herstellen bij ons in Groningen

Wanneer de carrosserie van uw auto in Groningen schade heeft opgelopen, dan spreekt het voor zich dat u deze zo snel en efficiënt mogelijk wilt laten repareren. In dat geval willen wij van Dik Schadeherstelservice u graag van dienst zijn. Ons bedrijf maakt het mogelijk om schade zeer eenvoudig te repareren en daarnaast is ook het toepassen van bijvoorbeeld Cardip een mogelijkheid. Bent u benieuwd wat wij onze klanten allemaal te bieden hebben? Kijk dan op onze site wat de mogelijkheden zijn of neem contact op.

Laat uw auto dippen bij ons schadeherstelbedrijf in Groningen

Wilt u uw auto opnieuw laten spuiten? Dat kan bij Van Dik Schadeherstelservice. Bij ons kunt u u uw voertuig laten dippen. Deze techniek vertoont grote gelijkenissen met het vroegere wrappen of gewoon spuiten. Alleen kost het veel minder. Ook kunnen door het toepassen van cardip op uw auto complexe onderdelen zoals grillen en velgen zeer eenvoudig kunnen worden gekleurd zonder dat er op vlak van kwaliteit ingeboet wordt. Ook uw auto in Groningen van een nieuwe kleur voorzien? Neem dan snel contact met ons op en ontdek alles over het laten dippen van uw voertuig.

Groningen

Gratis leenauto

Autoschade komt altijd ongelegen. Tegenwoordig maken we omwille van tal van verschillende redenen gebruik van de auto. We gaan er de kinderen die naar school gaan in Groningen mee ophalen, maar we rijden er ook mee naar ons werk, doen er boodschappen mee en ga zo maar door. Wanneer u uw auto bij Dik Schadeherstelservice heeft gebracht, voorzien wij u o van een gratis leenauto. Hierdoor kunt u uw dagelijkse taken blijven doen en dat zonder dat u rekening moet houden met een eventuele meerprijs.

Ook uw auto laten repareren door Dik Schadeherstelservice in Groningen?

Heeft uw auto in Groningen schade opgelopen en wilt u deze laten repareren door Dik Schadeherstelservice? Neem dan contact op met ons schadeherstelbedrijf in Groningen op om te zien wat onze diensten zijn. Niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres voor een efficiënte reparatie van de schade aan uw voertuig, daarnaast kunt u ook nog eens rekenen op de beste prijs. Tot slot beschikt u als klant bij ons over:

  • 7 jaar garantie op de uitgevoerde werken
  • Een gratis leenauto tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden
  • Een persoonlijke klantenservice

Bent u eveneens op zoek naar een professionele en ervaren partij die autoschade herstel doet in Groningen of omgeving? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres.

Back to top
Menu Title