Schadeherstelbedrijf

Professioneel en ervaren schadeherstelbedrijf

Als schadeherstelbedrijf spreekt het voor zich dat wij de schade aan uw voertuig op uiterst efficiënte wijze oplossen. Wanneer u bijvoorbeeld betrokken bent geraakt bij een ongeval kan de schade aan uw auto aanzienlijk zijn. In veel gevallen is het nog steeds zo dat de schade op relatief eenvoudige wijze kan worden hersteld. Wij van Dik Schadeherstelservice voeren eerst een nauwkeurige controle uit waarna kan worden vastgesteld welke handelingen er precies noodzakelijk zijn om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Zo kunnen we steeds een optimaal eindresultaat in het vooruitzicht stellen.

Demontage van uw voertuig

In eerste instantie beschikken wij als schadeherstelbedrijf over de mogelijkheid om een gedeeltelijke demontage van uw voertuig uit te voeren. Er wordt eerst nauwkeurig gecontroleerd welke onderdelen problemen veroorzaken, waarna deze worden verwijderd. Vervolgens worden nieuwe onderdelen in het voertuig geïnstalleerd. Deze worden uitvoerig getest. Op deze manier is het mogelijk om een technisch probleem aan uw auto eenvoudig op te lossen en dat ook nog eens zonder dat er daarvoor hoge kosten in rekening worden gebracht.

Schadeherstelbedrijf

Spuiterij, ook voor trucks

Ons schadeherstelbedrijf beschikt over een spuiterij die het niet alleen mogelijk maakt om personenwagens te spuiten, ook trucks kunnen op deze manier probleemloos van een nieuwe kleur worden voorzien. Wilt u graag beschadigingen aan de carrosserie van uw auto laten herstellen of vind u dat het tijd is geworden om de auto te laten overspuiten? Het kan allemaal bij Dik Schadeherstelservice. Door gebruik te maken van de spectrofotometer RapidMatch wordt het overigens mogelijk gemaakt om zeer nauwkeurig kleuren te meten. Hoe dan ook, ook voor het laten herspuiten van uw voertuig bent u bij ons schadeherstelbedrijf ongetwijfeld aan het juiste adres!

Unieke voordelen van Dik Schadeherstelservice

Als schadeherstelbedrijf stellen wij van Dik Schadeherstelservice alles in werking om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. U kunt bij ons rekenen op de volgende voordelen:

 

  • We voorzien alle klanten altijd van een gratis vervangwagen
    De schade aan uw voertuig wordt hersteld tegen een zo laag mogelijke kostprijs
    Als professioneel schadeherstelbedrijf bieden we een garantie aan van 7 jaar
    Wij verzekeren u van een uitstekende kwaliteit

 

Het mag duidelijk zijn, bent u op zoek naar een professioneel schadeherstelbedrijf die schade aan uw voertuig op zeer efficiënte wijze kan herstellen en dat ook nog eens tegen de best mogelijke prijs? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie!


minicreditos sin papeleos

Back to top
Menu Title